MOTOREN
Wij zijn dealer van de onderstaande merken. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie aan alle andere merken.
EVINRUDE
Het Noorden Watersport is één van de grootste Evinrude dealers van Nederland.Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe buitenboord motor, dan zijn de Evinrude E-tec modellen echt een aanrader. Ze zijn zeer zuinig en licht in gewicht, maar bieden toch enorme acceleratie en topsnelheid
HASWING
Maak hier kennis met deze lijn innovatieve elektrische buitenboordmotoren. De milieuvriendelijke Haswing motoren zijn ongekend licht en compact en bieden u jarenlang fluisterstil vaarplezier.
MINN KOTA
Minn Kota, al bijna 80 jaar vertrouwd op het water Minn Kota is de marktleider in elektromotoren voor vis en andere boten. De trollingmotor van Minn Kota, zoals deze elektromotor ook wordt genoemd, zag in 1934 het levenslicht.
Suzuki: Marktleider op het water! De innovaties van Suzuki geven u op elk gebied een voorsprong! Suzuki staat al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap.
Meer >> Meer >> Meer >> Meer >> Meer >> Meer >> Meer >> Meer >>
© 2016 Het Noorden Watersport BV Algemene voorwaarden
NEDERLAND